Пиво Синђелић нови је производ Нишке пиваре, и долази у бренд каталог након успешног позиционирања најпознатијег бренда – Нишког пива.
Ово пиво намењено је свима који воле лаганије ноте пива мање горчине.

У питању је светло пиво, пријатне освежавајуће ароме добијене вештом комбинацијом сорти хмеља са српског поднебља. Благе је и нежне горчине, са 4.2% алкохола, за разлику од Нишког пива (4.7%).

Једна од тајни изузетности укуса налази се у чувеној нишкој води, која спада у воде најбољег квалитета у Србији. Вода карактеристичног минералног састава пиву даје специфичан, регионални карактер који се памти.

Слоган „За јунака у теби“ прати „Синђелић“ пиво од почетка, што се поклапа са атмосфером која влада у Нишкој пивари: локалпатриотизам, традиција и светла будућност. Зато се, уз рађање нових идеја и нове рецептуре поштују традиционални принципи производње, како би љубитељи пива били задовољни и увек се радо враћали производима Нишке пиваре.

Приликом дегустације пива „Синђелић“, у башти ресторана „Стари Јастребац“ у Нишу, представницима нишких медија и пријатељима Нишке пиваре премијерно је приказан и филм “Нишко је чувар традиције”.

Такође, снимљена је и тв-реклама “Нишко вс Синђелић”, замишљена као својеврсна шаховско-пивска партија у којој су сви победници (видео можете погледати на линку испод).