У Научно-технолошком парку у Нишу, 07. фебруара, одиграло се велико финале „Сфинга квиз бизнис лиге“ у ком је учествовало шеснаест тимова из осам великих нишких компанија: Zumtobel, Better Collective, Flow Ninja, Atomia, Fazi, Imi i NTP. Поред ових шеснаест финалиста, ван конкуренције, учествовао је и тим Нишке пиваре у следећем саставу:

Селектори: Данијела Здравковић и Вељко Стојковић

Чланови тима: Марија Стевановић, Јована Комненовић, Марко Ђорђевић, Лазар Николић и Милош Петковић

Техничка подршка: Милица Петковић

Наш тим није се обрукао, освојено је пристојних 50 поена у шест категорија што је, у поређењу са другим тимовима, било довољно за високо осмо место. Наравно, важније нам је било да учествујемо, опробамо своје знање и подржимо ову лепу причу која има велики потенцијал.

Уосталом, победницима квиза, једном од два тима из фирме Better Collective, припремљена је специјална награда из наше и ваше Нишке пиваре: наши производи – Нишко пиво, Нишки Калфа и Нишки клакери у тежини најтежег члана екипе – овога пута 82,2 килограма пива и сокова.

Овим путе захваљујемо се сјајним организаторима и желимо им још више успеха у даљем раду – са нама на њиховој страни. Живели.