Нишка пивара направила је велики искорак у свом коорпартивном имиџу, чији је симбол нови логотип. То је резултат раста пиваре, развоја њеног пословања и успостављеног система вредности који се у њој негује. Директорка пиваре, др Жужана Столић истакла је да је ово био природан моменат за промене.
Нишка пивара осванула је са новим логотипом,  шта се тиме најављује, односно да ли тржиште може да очекује неке промене у пословању?

 

Нишко пиво попримило је нови изглед, односно нову етикету, како мислите да ће потрошачи реаговати на ту новину?

 

Промена етикета на било ком производу, увек изазове реакције потрошача. У случају Нишког пива јесте ово учењено по трећи пут, али ми знамо да смо овог пута урадили праву ствар за наше пиво и  то дугорочно посматрано. Пре свега, уједначили смо визуелни изглед свих врста амбалажа. Водило се рачуна о сваком елементу на етикети и да она као целина потпуно одговара свим параметрима квалитета и карактеру Нишког пива.

 

Укусом Нишког су потрошачи одувек задовољни, да ли се нешто променило у рецепту?

 

Не, ребрендирање Нишког пива није потстакнуто променом рецептуре. Уложили смо много струке и рада да добијемо оригиналну рецептуру која даје производ врхунског квалитета и то нећемо да мењамо, бар када је реч о бренду Нишко. Уколико будемо правили нове рецептуре, правићемо и нове брендове пива. Нишко не дајемо.

 

Које су вредности којима остајете верни кроз све фазе пословања?

 

Ми послујемо професионално, али у једном домаћинском духу. То значи да смо врло отворени, увек спремни за разговоре, да све проблеме решавамо мирним путем, да помогнемо, поштујући позиције и струку. То је принцип који је постављен интерно унутар предузећа, али се примењује у спољњој комуникацији. Нама је свако подједнако важан наши запослени, наши потрошачи и сви пословни партнери.