У оквиру рекламне кампање за своје производе, Нишка пивара објавила је стрип „Супер Мишко пије Нишко“.
Шест епизода о овом несвакидашњем суперхероју, обједињених у једно издање, ускоро ће бити доступно љубитељима Нишког пива и девете уметности.

Прича прати Мишка Југовића, ноћног чувара из Нишке пиваре који је, након проналажења магичне кригле у подрумима пиваре, постао суперхерој невероватних моћи. Заједно са својим верним пратиоцем, псом Турбо Чапом, овај аутентични јужњак и мераклија кроз епизоде помаже становницима јужне Србије у борби са лукавим професором Злотворићем.Једна од епизода одвија се у Нишкој тврђави, две су посвећене Пироту и Лесковцу, гости у новогодишњем специјалу су Ортходоx Целтс-и и Аца Селтик док је у једној од епизода главни протагониста Нишлија Гале Кербер.

Да подсетимо, аутор ово гстрипа је познати нишки писац фантастике и писац за децу МилошПетковић, док се стрип-табла мапом забавио мајстор стрипа Срђан Тодоровић из Зајечара.

Пратећи светске трендове, Нишка пивара наставља са ангажовањем локалних уметника из света културе и уметности како би промовисала своје производе што ће се, сва је прилика, практиковати и у годинама које су пред нама.