У угодном простору ресторана Перла, 29.марта, пред многобројним званицама представницима градских општина и бугарским званичницима Нишка пивара представила је новитете у пословању, успешне резултате и нови визуелни идентитет наше пиваре и наших производа.

Нашим гостима обратили су се директорка пиваре, Др Жужана Столић, Александар Милићевић, директор РПК Нишавског, Пиротског и Топличког округа и економски аташе Бугарске, Георгиј Гајтанџијев.

Директорка, Жужана Столић истакла је да ће даљи раст и развој Нишке пиваре остварити коришћењем свих капацитета и ресурса, док ћемо све време остајати верни њеној традицији и наслеђу.

Група Кербер забавила је госте извођењем хитова, док је И наше и ваше Нишко пружало ужитак својим аутентичним укусом.

Осим представљања циљева, планова и резултата, представили смо и нови идентитет наше пиваре, освежавајућих безалкохолних напитака и Нишког пива, за које је заслужан београдски студио Coba&associates.

Уз нови дизајн и изглед амбалаже, квалитет укуса, као и нове промотивне кампање, Нишка пивара уверена је да ће у потпуности оправдати очекивања досадашњих и будућих потрошача.