Са великим задовољством објављујемо да је Нишка пивара спонзор спота једног од најпопуларнијих бендова на простору бивше Југославије, рок састава Кербер, који је припремио праву посластицу за све своје верне фанове широм света.

Спот је премијерно приказан 31. јануара у 17 сати, на званичном Yоutube каналу групе Кербер, и на сајту Нишке пиваре.

Заједничким снагама, два својеврсна бренда града Ниша, Кербер и Нишко, окупили су сјајну екипу око спота који је сниман крајем прошле године на врло атрактивним локацијама.

Пре пар година био сам испровоциран читајући књиге нишког писца Милоша Петковића па сам дошао на идеју да би он, уз машту која га краси, могао да напише сценарио за спот Кербера. Након тога, окупили смо одличну екипу, а све то препознала је Нишка пивара, што ме је веома обрадовало“, изјавио је Горан Шепа, познатији као Гале Кербер.

Редитељ спота је нишки глумац Милош Цветковић, продуцент Андрија Кузмановић, професор чији су бивши ђаци из школе ЕТШ „Мија Станимировић“ учествовали на снимању и током монтаже. Део екипе су и глумица Петра Нешић из Академског позоришта, костимографи Драгана Бреза и Душан Станковић, познати филмски маскер Мирослав Лакобрија, уметница Теодора Дековска итд.

Кербер и Нишко су идеалан спој. Искуство са једне, младост са друге стране, уз пуно ентузијазма и маште, дали су резултат којим су сви учесници задовољни, надам се да ће тако бити и са публиком“, додао је продуцент спота, професор Андрија Кузмановић, па препустио реч писцу Милошу Петковићу.

Мало је рећи да сам уживао током настајања спота. Млади таленти и уметници имали су прилику да стасавају уз један сјајан бенд какав је Кербер, уз Галета и остале чланове. Такође, као неко ко ради у Нишкој пивари, истакао бих да ми је веома драго да смо на овај начин повезани са једним од брендова града Ниша“, навео је писац Милош Петковић, иначе запошљен на месту ПР-а Нишке пиваре.

У овој причи Нишка пивара није била сама. Наиме, снимање спота подржали и Народно позориште у Нишу и општина Сокобања, композитор музике је Томислав Николић, један од чланова бенда, текст песме „Бестрага све“ потписује Никола Чутурило а мастер звука светски познати Крис Атенс из Сједињених Америчких Држава.

Вама остаје само да наздравите Нишким пивом и уживате у новом споту групе Кербер.