Нишка пивара наставила је започето и у 2022. години. Након што је претходник година пружена морална, логистичка и финансијска подршка многим догађајима, манифестацијама, институцијама и удружењима, са том праксом настављено је и са првим данима текуће године.


Испрва, пружена је подршка „Running Club-u Niš“ који је, у Нишкој бањи, организовао акцију Tour de Kop Tacx лигу. Производи Нишке пиваре били су послужени такмичарима и гостима овог занимљивог догађаја.
Одмах иза тога, Нишка пивара одазвала се позиву студенстке организације AIESEC, која је прославила рођендан у Think Innovative Hub-u у Нишу. Међу пријатељима овог догађаја нашла се и Нишка пивара те су домаћини и гости могли да уживају у Нишком пиву и Нишким клакерима.


Да подсетимо, Нишка пивара је ранијих година подржала Филмске сусрете Нишког културног центра, фестивал Театар на Раскршћу Народног позоришта Ниш, манифестације; Фестивал фантастике, Евергрин Фестивал, Ренџер Фест, Заштитнике Тврђаве, Палилулско вече, остварила сарадњу са Локалном фондацијом Ниш и групом Кербер и у том маниру ће наставити и надаље.