Одличан избор за славску трпезу и тренутке окупљања и дружења са пријатељима

Интенција Нишке пиваре да, поред праћења модерних трендова у индустрији пива, чува традицију настављена је изласком новом производа почетком јула ове године – светлог пива Синђелић.
Старији се сећају тамног пива Синђелић које се некада производило у Нишкој пивари. Ново Синђелић пиво је светло и са мањим процентом алкохола (4.2%), понајвише због жеља љубитеља пива у региону југоисточне Србије. Наиме, тамна пива преферирају становници северних земаља (Скандинавија, Велика Британија итд.), док се народи који живе јужно од Саве и Дунава углавном опредељују за светла пива лаганијих нота.

Ново Синђелић пиво доноси карактеристичан укус добијен вештом комбинацијом сорти хмеља са српског поднебља, пријатну арому и благу, нежну горчину.

У Нишкој пивари истичу да је Синђелић породично пиво, одличан избор за славску трпезу и тренутке окупљања и дружења са пријатељима.

Иначе, пиво Синђелић се од почетка јула може наћи у продаји широм југоисточне Србије и, према првим реакцијама, може се рећи да је освојило праве љубитеље доброг пива.