На недавно одржаном Event Style фестивалу у Нишу, у хотелу Видиковац, окупило се више од 120 фризерских мајстора из целе Србије. У организацији трочланог тима познатих, награђиваних мајстора овог лепог заната; Снешке Вукановић (Ниш), Ђорђа Ђорђевића (Ниш) и Далибора Алексића Меде (Власотинце) одржано је неколико занимљивих предавања и тренинг-такмичење које су испратили ученици фризерских школа из Ниша, Пирота и Лесковца.

Овај леп догађај, који се по први пут организује у Нишу, увеличале су и Академија Вергаш из Београда, Академија Теса из Северне Македоније и козметички студио By Rupar из Ниша.

Догађај је подржао и Савез фризера Србије.

Водитељи догађаја били су млада нишка кантауторка Сташа Петровић и њен изабраник, нишки писац Милош Петковић, ПР Нишке пиваре.

Наше и Ваше Нишко пиво било је пиће догађаја, а Нишка пивара пријатељ Фестивала Event Style. Круг наших пријатеља се шири из дана у дан што нас искрено радује. Нашим пријатељима који су покренули ову причу желимо репризу наредне године, а да од 2025. године Event Style постане традиција.