Након напорног радног дана највише прија да одете у кафић са клопом и да се опустите. А још више прија када се тако заврши радна недеља!

БАНКЕР радио, НИШКО и ДИЈАЛОГ кафе вам сваког другог петка поклањају БАНКЕР team building у ДИЈАЛОГу уз НИШКО!

Слушајте редовно Naxi БАНКЕР радио, јер ћемо сваке друге недеље да вам причамо како да пријавите себе, своје колеге и колегинице за нашу игру! Из недеље у недељу играћемо се другачије. Некада ће бити потребно да певате, некада да се фотографишете у канцеларији а некада да се снимате! Тачни одговори, најбоље певање или најзанимљивије видео и аудио поруке из нишких фирми наградићемо тако што ћемо сваког петка да водимо можда баш тебе и колеге у ДИЈАЛОГ бизнис кафе на НИШКО ПИВО и клопу!

Поклањамо вам добро дружење, 10 литара Нишког нефилтрираног и непастеризованог пива и клопу из менија креираног само за ту прилику!

Са вама ће сваког пута бити и неки од водитеља Naxi БАНКЕР радија!

Максимално до 8 људи из ваше канцеларије можемо да поведемо на ово сјајно дружење.

Пренесите колегама и будите спремни да се играмо сваке радне недеље на Naxi БАНКЕР радију!

БАНКЕР team building у ДИЈАЛОГу уз НИШКО! вам доносе: ДИЈАЛОГ бизнис кафе и НИШКО пиво!

Иначе, ДИЈАЛОГ бизнис кафе је идеално место за доручак, у самом центру града иза Дома Војске. На менију је велики број различито припремљених доручака од јаја као и велики број лепих сендвича.

НИШКО пиво је један од водећих брендова југоистока Србије и често је први избор љубитеља доброг пива. За ову прилику, у ДИЈАЛОГУ, Нишка пивара дариваће свим срећним добитницима НИШКО нефилтрирано и непастеризовано пиво које је богатог, пунијег укуса.

НАПОМЕНА 1.: Учешћем у игри (слањем фотографија, аудио или видео снимака) дајете право БАНКЕР радију да тај материјал искористи и објави на својим каналима на друштвеним мрежама и на радију у сврху промоције игре.

НАПОМЕНА 2.: Право на учествовање имају искључиво пунолетне особе.