За све љубитеље Нишког пива доносимо лепе вести – на територији Ниша сада можете поручити Нишко нефилтрирано, непастеризовано пиво преко апликације Глово: Нишко Освежење 4L, Дружење 8L и Весеље 12L.

https://glovoapp.com/rs/sr/nis/niskonefiltrirano/

Наша и ваша Нишка пивара препознала је рад Локалне фондације Ниш која исказује локалпатриотизам прикупљањем средстава која фондација Траг дуплира па се она враћају у заједницу. Сарадња је остварена на више нивоа а све са циљем да, удруженим снагама, у Нишу заживи једна лепа прича која ће трајати.

Напослетку, компанија Глово у Нишу је, такође, препознала потенцијал и важност ове приче тако да сви купци Нишког нефилтрираног пива преко ове популарне апликације за доставу на кућну адресу помажу рад Локалне фондације Ниш јер се део
средстава од сваког продатог пива одваја за пројекте из области културе, спорта, науке, образовања и уређења јавних простора.

Најпростије речено: Куповином локалног производа и Ви, појединачно, помажете причу Локалне фондације Ниш, новац се враћа у заједницу и временом ће бити све више јасних трагова да Ниш расте у много лепше место за живот.